Faber helemaal klaar met PSV'ers: 'Ze mogen me vertellen wat er aan de hand is'

Faber helemaal klaar met PSV'ers: 'Ze mogen me vertellen wat er aan de hand is'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 23:25do 23-01-2020 om 23:25

Ernest Faber is woest over de wanprestatie die PSV leverde op bezoek bij NAC Breda (2-0). De Eindhovenaren werden uitgeschakeld door de eerstedivisionist en de manier waarop kan Faber maar moeilijk verkroppen.

Het voelt voor Faber alsof de spelers hem in de steek gelaten hebben. "Ik miste de trots om voor PSV te spelen", laat hij weten tegenover FOX Sports. "Je kan nog een mooie prijs pakken, maar je mag dan wel wat meer laten zien als je in PSV 1 speelt. Daar ben ik natuurlijk pissig over, kom op man. Ik heb dit nog nooit op deze manier gezien bij deze club."

Daarmee was de kous nog niet af voor de gewezen verdediger, die geen spaan heel liet van zijn spelers. "Ik heb geen team gezien dat zich naar eer en geweten voor de volle honderd procent heeft ingezet. We moeten het gaan goedmaken met supporters en de club. Dat is wat we op zijn minst moeten gaan doen. Verder moet je je kapot schamen."

Het Algemeen Dagblad ving daarnaast ook op dat Faber zijn spelers ter verantwoording gaat roepen. "De spelers mogen me morgen vertellen wat er aan de hand is", luidt het keiharde oordeel van de PSV-oefenmeester. "Ik laat mijn academie en 270 kinderen in de steek om te komen helpen. Maar willen deze spelers nog geholpen worden?"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws