Langverwachte rentree Lammers bijzaak voor PSV: Toch nog een klote-avond

Langverwachte rentree Lammers bijzaak voor PSV: "Toch nog een klote-avond"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 08:18vr 24-01-2020 om 08:18

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 09:55vr 24-01-2020 om 09:55

Sam Lammers maakte donderdagavond zijn rentree in het shirt van PSV na langdurig blessureleed. Zijn eerste minuten sinds de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd op 27 juli werden echter volledig overschaduwd door de dramatische bekeruitschakeling tegen NAC Breda.

PSV was op dat moment nog in de race voor vier prijzen, maar na het demasqué in het Rat Verlegh Stadion lijkt het over en sluiten voor de Eindhovenaren. "Ik had me er totaal iets anders van voorgesteld. Het had een mooie avond moeten worden, maar het werd een hele slechte", treurde Lammers na afloop in gesprek met FOX Sports.

De spits noemde zijn rentree een 'bijzonder moment', maar de teleurstelling over de bekeruitschakeling overheerste. "Het was veel te slap van onze kant. Ik had me er meer van voorgesteld. Voor mijzelf was het even mooi, maar het werd toch nog een klote-avond."

Hoe dan ook: Lammers heeft een punt kunnen zetten achter zijn revalidatietraject van een half jaar. "Dat was totaal nieuw voor me, ik heb nog nooit zo'n zware blessure gehad", blikte hij terug. De geboren Tilburger zag vanaf de tribunes hoe PSV na prima start van het seizoen compleet wegzakte. "Je voelt je machteloos op zo'n moment, zeker omdat ik zelf aanvaller ben. Dan wil je je team nog meer helpen", aldus Lammers. "Ik had er alles voor over zo snel mogelijk terug te keren."

Poll

Is Lammers de ideale vervanger voor de geblesseerde Donyell Malen?

(557 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws