NEC laat trainerstrio in onzekerheid: Ik zou liegen als ik zeg dat het lekker is

NEC laat trainerstrio in onzekerheid: "Ik zou liegen als ik zeg dat het lekker is"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 08:54vr 24-01-2020 om 08:54

François Gesthuizen is dit seizoen één van de drie NEC-trainers, maar weet nog niet of dat volgend seizoen ook zo zal zijn. De Nijmegenaren willen eerst een technisch directeur aanstellen en gaan vermoedelijk pas tegen het einde van het seizoen over het trainerstrio beslissen.

Gesthuizen en zijn collega's Rogier Meijer en Adrie Bogers blijven dus nog even in onzekerheid. "Ik weet niet wat de reden waarom de club en Wilco van Schaik (de algemeen directeur, red.) de keuze op die manier hebben gemaakt. Ik heb het ook gelezen, maar persoonlijk nog niets gehoord", vertelt hij aan de Gelderlander. "Ik zou liegen als ik zeg dat het lekker is. Want uiteindelijk wil je als persoon ook een bepaalde zekerheid en duidelijkheid hebben, zodat je zelf ook verder kan."

Als het aan de in Millingen aan de Rijn geboren trainer ligt, vormt hij ook volgend seizoen een driemanschap met Meijer en Bogers. "Bij mij blijft staan dat ik het prettig vind, de situatie waarin we nu werken. Hopelijk kunnen we daarin verder gaan."

De NEC-training werd deze week overigens bekeken door Jurgen Streppel. De oud-trainer van onder meer Willem II en sc Heerenveen werd afgelopen zomer al aan de Nijmegenaren gelinkt, vertrok vervolgens naar Al-Jazira in Abu Dhabi en zit inmiddels weer zonder club. Of hij in beeld is bij NEC, zal nog moeten blijken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan NEC dit seizoen een serieuze gooi naar promotie doen?

(326 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws