Transfernieuws van PSV: Noors talent krijgt contract als verjaardagscadeau

Transfernieuws van PSV: Noors talent krijgt contract als verjaardagscadeau

24-01-2020 10:28
72

Herman Geelmuyden komt de gelederen van PSV versterken, melden de Eindhovenaren vrijdagochtend via de officiële kanalen. De Noorse spits – die ook als nummer tien uit de voeten kan – vierde woensdag zijn achttiende verjaardag en heeft een tot 2023 doorlopend contract in Eindhoven als cadeau gekregen.

De komst van Geelmuyden hing al langere tijd in de lucht en is vrijdag officieel bekrachtigd. De jeugdinternational van Noorwegen zal overkomen van Stabaek en sluit in eerste instantie aan bij PSV O19, dat onder leiding staat van Ruud van Nistelrooy. PSV volgde de spits al langer: drie jaar geleden was hij al voor het eerst op De Herdgang.

Geelmuyden is dat bezoek niet vergeten, laat hij weten aan PSV TV. "Ik had het naar mijn zin, toen ik hier eerder was", aldus de nieuwste PSV-aanwinst. "Ik houd van de manier waarop PSV speelt. Het i is een grote club, veel groter dan ik in Noorwegen gewend was." De aanvaller noemt het ondertekenen van zijn contract dan ook het hoogtepunt in zijn carrière tot dusver.

PSV heeft nu zijn eerste inkomende transfer van deze winter gerealiseerd. Toni Lato en Jeroen Zoet verlieten de club juist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie