Twente verwelkomt 'speciale speler': Dat heeft hij bij Ajax wel laten zien

Twente verwelkomt 'speciale speler': "Dat heeft hij bij Ajax wel laten zien"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 15:16vr 24-01-2020 om 15:16

Noa Lang debuteert komende zondag in de wedstrijdselectie van FC Twente. In Eindhoven is PSV de tegenstander. Gonzalo Garcia, trainer van de Enschedese club, geeft hoog op over de van Ajax gehuurde aanvaller.

Lang maakte deze week zijn entree op het trainingsveld en kan zondag debuteren. "Noa heeft door een blessure twee weken niet kunnen spelen, maar hij is er normaal gesproken bij", bevestigt Garcia op de Twente-site. "Noa is een speciale speler, dat heeft hij bij Ajax wel laten zien. Hij heeft de creativiteit die we nodig hebben. Een kwaliteitsspeler, dat zag je vanaf de eerste dag dat hij met ons meetrainde."

Het al uitgeschakelde Twente zag donderdagavond PSV falen in de KNVB Beker. NAC Breda was met 2-0 te sterk. "Als je een ploeg treft die vol vertrouwen is, is het in ieder geval geen goed moment", weet Garcia. "Het blijft een momentopname, je weet niet hoe zou reageren op deze nederlaag. Wij moeten een team zijn en gedisciplineerd spelen. Kansen krijgen we sowieso in een wedstrijd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws