Geen 'match made in heaven' voor potentiële 'publiekslieveling' bij Feyenoord

Geen 'match made in heaven' voor potentiële 'publiekslieveling' bij Feyenoord

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 20:25vr 24-01-2020 om 20:25

Ali Boussaboun vindt niet dat Yassin Ayoub veel kansen heeft gekregen bij Feyenoord. De middenvelder wist onder drie trainers (Giovanni van Bronckhorst, Jaap Stam en Dick Advocaat) geen basisplaats af te dwingen. Ayoub verkaste deze week naar de Griekse topclub Panathinaikos.

"Ik sprak hem nog toen hij bij Utrecht speelde", vertelt Boussaboun bij FC Rijnmond. "Ik was toen scout van de Marokkaanse bond en zei tegen hem: Feyenoord zou mooi bij jou passen. Hij werkt keihard. Daar houden ze van bij Feyenoord. Technisch is hij heel erg goed. Voor mij was het echt a match made in heaven. Ik dacht dat hij publiekslieveling zou worden. Ik vind niet dat hij veel kansen heeft gehad om zijn kwaliteiten tentoon te stellen."

"Ik vond het raar dat ze Clasie huurden terwijl ze Ayoub hadden gehaald", vervolgt Boussaboun. "Dat vond ik een heel rare zet van Feyenoord. Het was ook niet de Clasie van voor zijn transfer naar Engeland. Ik vond het wel jammer, want ik heb een hoge pet op van Yassin Ayoub als voetballer en als mens. Ik ben superblij voor die jongen en hoopt dat hij daar z'n plezier terug gaat vinden."

Ook Geert den Ouden doet zijn zegje. "Ayoub en Feyenoord zijn er debet aan dat hij niet geslaagd is. Waar de schroen precies wringt vind ik niet zo belangrijk. Het belangrijkste voor hem is dat hij weer kan gaan voetballen. Feyenoord is van hem af, dus het is een win-win-situatie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Eens met Boussaboun?

(625 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws