Rijnmond: Feyenoord gaat slag slaan, Bozeník vrijdag al verwacht in Rotterdam

Rijnmond: Feyenoord gaat slag slaan, Bozeník vrijdag al verwacht in Rotterdam

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 10:05vr 24-01-2020 om 10:05

Laatste update: vrijdag 24 januari 2020 om 10:57vr 24-01-2020 om 10:57

Róbert Bozeník moet de nieuwe spits van Feyenoord worden. De twintigjarige Slowaak wordt volgens RTV Rijnmond vrijdag in Rotterdam verwacht om zijn transfer naar de stadionclub af te ronden.

De aanvalsleider van MSK Zilina werd ook aan Hamburger SV en CSKA Moskou gelinkt, maar liet zich al ontvallen dat zijn voorkeur uitging naar Feyenoord. Volgens RTV Rijnmond zijn 'de laatste onderhandelingen' tussen de club en de zaakwaarnemer van de spits inmiddels ingezet. Als deze geen problemen meer opleveren, kan Bozeník zijn handtekening onder een 'meerjarig' contract zetten.

Hoeveel Feyenoord over zal maken aan Zilina, is nog niet duidelijk. Bozeník ligt nog tot medio 2022 vast bij zijn huidige club, die al een miljoenenbod van HSV weigerde. De spits leek eerder op weg naar Moskou, maar een deal met CSKA - van naar verluidt 2,5 miljoen - ketste op het laatste moment af.

Met de aanstaande komst van Bozeník zal een vurige wens van Dick Advocaat in vervulling gaan: De Kleine Generaal wilde koste wat kost een concurrent voor Nicolai Jörgensen aan de selectie toevoegen. Mogelijk zet Feyenoord in op nóg een winterse versterking. De club nam deze maand al afscheid van Kenneth Vermeer, Yassin Ayoub en de huurlingen Liam Kelly, Wouter Burger en Achraf El Bouchataoui.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws