Heftig nieuws: Eindhoven-talent betrokken bij zwaar auto-ongeluk in Arnhem

Heftig nieuws: Eindhoven-talent betrokken bij zwaar auto-ongeluk in Arnhem

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 16:50za 25-01-2020 om 16:50

Heftig nieuws bij FC Eindhoven. Talent Youri Roseboom is in de nacht van vrijdag op zaterdag betrokken geweest bij een zwaar auto-ongeluk in Arnhem. Dat bevestigt technisch manager Marc Scheepers van Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Roseboom, die samen met vier andere jongeren in de auto zat, naar het ziekenhuis is gebracht. Drie van de vijf mannen zijn zwaargewond geraakt, de andere twee brachten het er beter vanaf. Over de toestand van Roseboom en de andere jongens is nog maar weinig bekend.

"We zijn ervan geschrokken", geeft Scheepers in een reactie aan. "Ik hoop natuurlijk dat al die jongens uiteindelijk goed wegkomen." Van de auto waarin de vijf jongeren zaten is weinig over. 

Roseboom is vanaf de zomer actief voor Eindhoven, waar hij startte in het beloftenelftal. Hij maakte in oktober zijn debuut in het eerste elftal en maakte in december zijn eerste doelpunt, in het duel met FC Volendam. Hij ontbrak vervolgens een tijd in het eerste elftal vanwege disciplinaire overwegingen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws