Spurs gaat huurdeal definitief maken: 'Geweldig ontwikkeld sinds ik trainer ben'

Spurs gaat huurdeal definitief maken: 'Geweldig ontwikkeld sinds ik trainer ben'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 09:56zo 26-01-2020 om 09:56

José Mourinho bevestigt dat Giovani Lo Celso ook na zijn huurperiode bij Tottenham Hotspur blijft. De Argentijn maakt een prima indruk op de trainer, die na de FA Cup-wedstrijd tegen Southampton aangeeft van plan te zijn de deal definitief te maken.

Lo Celso kwam in augustus vorig jaar op huurbasis naar Londen. In de deal werd een optie tot koop opgenomen, zo geeft Real Betis in gesprek met de BBC aan. Het betekent dat Spurs Lo Celso in januari of volgende zomer definitief naar de club kan halen.

"Ik denk dat hij die beslissing verdient", vertelt Mourinho na het gelijkspel tegen Southampton in gesprek met de BBC. "Hij zorgt ervoor dat het een makkelijke beslissing is voor de club om de optie in het huurcontract te lichten. Hij heeft zich geweldig ontwikkeld sinds ik hier trainer ben", sluit Mourinho af.

Onder Mauricio Pochettino kwam Lo Celso maar mondjesmaat aan spelen toe in het Tottenham Hotspur Stadium, maar Mourinho ziet duidelijk iets in de Argentijn wat de vorige coach niet zag. Lo Celso kwam dit seizoen tot nu toe twintig keer in actie en maakte twee doelpunten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws