Mourinho niet blij met Internazionale: 'Deze situatie had niet mogen ontstaan'

Mourinho niet blij met Internazionale: 'Deze situatie had niet mogen ontstaan'

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 08:27zo 26-01-2020 om 08:27

Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho is niet blij met de handelswijze van Internazionale. De Italiaanse ploeg lijkt al langere tijd achter de handtekening van Christian Eriksen aan te zitten, maar kwam pas laat in de transferperiode in actie.

Dit tot verontwaardiging van Mourinho. "Tottenham is de laatste die de schuld kan krijgen voor deze situatie", vertelt Mourinho in gesprek met de BBC. "Ik wil zeggen dat deze situatie niet op 25 januari had mogen ontstaan", doelt de coach op het vermeende bod van Internazionale. Het steekt Mourinho dat de club van Stefan de Vrij zo lang heeft gewacht met het bod. 

"Het enige dat ik kan zeggen is dat Eriksen, sinds ik hier ben, zich zeer professioneel heeft gedragen. Tegenover het team en tegenover mij. Maar om op 25 januari in een situatie als deze te komen, dat is niet fijn", sluit Mourinho af.

Eriksen werd tijdens het FA Cup-duel met Southampton buiten de selectie gelaten door de Portugese coach. Ondanks de twijfels over zijn toekomst maakt The Special One regelmatig gebruik van de Deense Middenvelder, maar een transfer lijkt nu dichterbij dan ooit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws