'Tottenham kan verhoogd bod uit Italië verwachten voor felbegeerde Eriksen'

'Tottenham kan verhoogd bod uit Italië verwachten voor felbegeerde Eriksen'

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 13:44di 21-01-2020 om 13:44

Internazionale staat op het punt om een nieuw bod uit te brengen op Christian Eriksen. Volgens Engelse media gaat dat een bod van vijftien miljoen euro worden.

The Guardian meldt dat Inter vijftien miljoen euro exclusief bonussen gaat bieden op Eriksen, die een aflopend contract heeft bij Tottenham Hotspur. De Londenaren zouden een eerste Inter-bod van tien miljoen euro eerder al hebben afgewezen.

Inter zou er echter van overtuigd zijn dat het verhoogde bod ervoor zal zorgen dat Eriksen de overstap naar San Siro gaat maken. De Italianen zijn naar verluidt al persoonlijk rond met de voormalig middenvelder van Ajax, die inmiddels 304 officiële wedstrijden voor Tottenham achter zijn naam heeft staan.

The Spurs moeten Eriksen deze transferperiode verkopen om nog een geldbedrag aan hem over te houden. Gezien zijn aflopende contract kan Eriksen in de zomer ook transfervrij de overstap naar Inter maken, maar trainer Antonio Conte wil de Deen per direct naar Italië halen. Inter nam onlangs Ashley Young al over van Manchester United en zou ook interesse hebben in Victor Moses. Chelsea verhuurd Moses, die in Londen eerder al samenwerkte met trainer Conte, momenteel aan Fenerbahce. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws