Verheugd Vitesse gaat door met 'betrouwbare partij': Ook volgend seizoen

Verheugd Vitesse gaat door met 'betrouwbare partij': "Ook volgend seizoen"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 11:48zo 26-01-2020 om 11:48

Vitesse heeft verlengd met shirtsponsor Prins Petfoods, zo laat de club weten in een persbericht. Petfoods is gespecialiseerd in 100% natuurlijke voeding voor honden en katten. 

Vitesse en Prins Pethoofd werken al sinds 2015 succesvol met elkaar samen. De naam van het bedrijf is te zien op de achterzijde van het shirt. "Wij zijn enorm trots dat wij een grote regionale partij als Prins Petfoods langer kunnen verbinden aan Vitesse", laat commercieel directeur Olivier Smit van Vitesse weten op de clubsite.

"Zij zijn een zeer betrouwbare en fijne partij om mee samen te werken. Het is mooi dat wij binnen onze eigen werkgebieden vele gelijke waarden hanteren. Waaronder op het gebied van samenwerken, regionale betrokkenheid, educatie en gezonde voeding. Met Prins Petfoods en de directie Wil en Lies hebben wij enorme ambassadeurs voor onze club."

"Wij zien samenwerken als een hele belangrijke competentie omdat het als bedrijf een efficiënte manier is om doelen te bereiken", reageert directeur Wil Mulders van Petfoods. "Wij hebben als bedrijf de slag naar, zoals de Engelsen het zeggen, the moving from a supply chain to a value network, gemaakt. Met Vitesse hebben wij daarin een betrouwbare partner gevonden waar wij ook volgend seizoen graag mee samenwerken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws