LIVE-discussie: Willem II wil plek drie terug, PEC geeft nieuweling meteen de kans

LIVE-discussie: Willem II wil plek drie terug, PEC geeft nieuweling meteen de kans

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 13:42zo 26-01-2020 om 13:42

Om de derde plek weer over te nemen van Feyenoord heeft Willem II een thuisoverwinning op PEC Zwolle nodig. De Tricolores zijn op basis van de ranglijst torenhoog favoriet, want de gasten uit Overijssel zijn pas op de zestiende plaats terug te vinden.

Bart Nieuwkoop ontbreekt zondagmiddag bij Willem II met een blessure. De voormalig Feyenoorder werd echter al niet in de basis verwacht, omdat Freek Heerkens en Miquel Nelom betrekkelijk zeker zijn van een plekje bij de eerste elf. Verder treden de Tilburgers aan met de bekende namen, waaronder ook Mike Trésor Ndayishimiye. Willem II maakte deze week bekend dat ze de optie tot koop op de aanvallende middenvelder hebben gelicht bij NEC.

PEC gaat de in uitstekende vorm verkerende Tilburgers proberen af te stoppen met een defensieve lijn van vijf spelers. Op het middenveld krijgt nieuweling Rico Strieder, die gehuurd is van FC Utrecht, meteen een basisplaats. Spelers als Bram van Polen, Vito van Crooij, Reza Ghoochannejhad en Dennis Johnsen, die in de eerste seizoenshelft veel speelden, zitten nu op de bank.

De opstellingen:

Willem II: Wellenreuther; Heerkens, Holmén, Peters, Nelom; Llonch, Saddiki, Ndayishimiye; Köhlert, Pavlidis, Nunnely.

PEC Zwolle: Zetterer; Hamer, Kersten, Lam, Nakayama, Paal; Saymak, Clement, Strieder; Thy, Van Duinen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt de uitslag?

(292 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws