Gakpo slaat vier PSV'ers over: Ik zou hetzelfde reageren als Lammers

Gakpo slaat vier PSV'ers over: "Ik zou hetzelfde reageren als Lammers"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 18:56zo 26-01-2020 om 18:56

Kenneth Perez laat zich mild uit over PSV, maar kijkt wel kritisch naar Cody Gakpo. De aanvaller had zijn club in de tweede helft van het duel met FC Twente op voorsprong moeten zetten, maar miste en wekte daarmee boosheid bij zijn ploeggenoten.

Gakpo ging samen met Mohamed Ihattaren, Bruma en Sam Lammers op doelman Joël Drommel af, echter besloot Gakpo voor eigen kans te gaan. "Daar word ik écht verdrietig van. Dat is een speler waarvan ik denk dat hij het wel snapt. Hij doet alles goed, maar gaf hem niet", vertelt Perez bij FOX Sports.

"Ik zou hetzelfde reageren als Lammers. Die maakte tot drie keer toe een wegwerpgebaar", reageert Kees Kwakman. "De commentator zette daar z'n vraagtekens bij, maar natúúrlijk moet hij dat doen. Als je drie keer alleen voor de keeper gezet kan worden... Lammers is lang geblesseerd geweest en zit in de situatie waarin hij een goal wil maken en weer belangrijk wil zijn. Als je dan zo wordt overgeslagen..."

"Het gaat net zo slecht, of slechter", vertelt Perez over de situatie van PSV, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Twente. "Zeg het maar. De wil is, er ze doen hun stinkende best. De spelers kunnen echt wel beter dan wat ze nu laten zien. Dat hebben ze aan het begin van het seizoen laten zien, toen ze de eerste acht wedstrijden bovenin meededen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws