Verbaasde Faber haalt uit: Kom op, waar hebben we het over? Zeer amateuristisch

Verbaasde Faber haalt uit: "Kom op, waar hebben we het over? Zeer amateuristisch"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 20:48zo 26-01-2020 om 20:48

Ernest Faber heeft in de eerste helft van PSV – FC Twente met stomme verbazing naar Siemen Mulder zitten kijken. De scheidsrechter bleek na een tackle van Lindon Selahi op Ibrahim Afellay zijn kaarten te zijn vergeten.

Mulder legde het duel even stil, liep naar de zijkant en kreeg zijn gele en rode kaart overhandigd van de vierde man. Faber is met stomheid geslagen. "De scheids was volgens mij aan het begin zijn kaarten vergeten, toen had hij er ook twee moeten geven. In een keer had hij ze wel gevonden. Een onterechte rode kaart, maar goed daar moeten we niet over zeiken", begint Faber nog rustig bij FOX Sports.

Het feit dat Mulder zijn kaarten was vergeten, gaat er bij de PSV-trainer niet in. "Kom op, waar hebben we het over? Zeer amateuristisch. Het is geen excuus, maar wel een onterechte rode kaart (voor Ibrahim Afellay, red.). Die eerste gele kaart oké, maar bij die tweede ging Ibrahim vol voor de bal, geen gestrekt been. Het leek alsof de scheids dacht: ik heb ze gevonden, laat ik maar even tonen dat ik ze heb. Voor ons een minder moment."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws