La Nazione: Fiorentina gaat zich mogelijk nog melden bij Ajax

La Nazione: Fiorentina gaat zich mogelijk nog melden bij Ajax

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 16:29ma 27-01-2020 om 16:29

Fiorentina gaat in de laatste week van de transferperiode een poging doen om Razvan Marin op te halen bij Ajax. Dat meldt het lokale La Nazione. Fiorentina hoopt niet alleen op Sofyan Amrabat van Hellas Verona en Rodrigo Battaglia van Sporting Portugal, maar wedt op meerdere paarden.

Marin is er daar een van. De Roemeense middenvelder werd afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro overgenomen van Standard Luik, maar komt niet aan de bak bij Ajax. Ryan Gravenberch en Carel Eiting lijken hem voorbijgestreefd. Marin aast naar verluidt op een andere club, maar Ajax-trainer Erik ten Hag wil de middenvelder niet laten gaan, zelfs niet op huurbasis.

Toch gaat Fiorentina proberen om Marin los te weken bij Ajax, zo klinkt het. De vraag is of de mogelijke poging uit Italië kans van slagen heeft, omdat Ten Hag vorige week vrij resoluut klonk. Marin staat ook in de belangstelling van clubs uit België, maar heeft naar verluidt geen trek in een terugkeer naar België. In plaats daarvan zou hij hopen op de Premier League of de Serie A.

Marin heeft bij Ajax nog een contract tot 2024.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws