FC Emmen huurt Turks international: 'Vorig jaar hebben we het ook geprobeerd'

FC Emmen huurt Turks international: 'Vorig jaar hebben we het ook geprobeerd'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 19:07ma 27-01-2020 om 19:07

FC Emmen heeft met Kerim Frei zijn derde aanwinst van de winterse transferperiode binnen. De Turkse vleugelaanvaller wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van Istanbul Basaksehir en Emmen heeft ook een optie tot koop.

Frei, een vijfvoudig Turks international, speelde al voor een heleboel clubs door heel Europa. Zo stond hij onder meer onder contract bij Fulham, Grasshopper, Besiktas en Birmingham City, voordat hij bij Istanbul Basaksehir neerstreek. Die club verhuurde de vleugelaanvaller vorig seizoen aan Maccabi Haifa. Frei heeft ook Zwitserse roots, zo valt te lezen op de site van Emmen.

Nu krijgt Emmen de beschikking over de 26-jarige Frei, tot tevredenheid van voorzitter Ronald Lubbers. "Vorig jaar hebben we ook geprobeerd om Kerim op te halen in de winter, maar dat is toen niet gelukt. Door de transfer van Luciano Slagveer hadden we nog wel een vervanger nodig. Deze keer zijn we er wel in geslaagd om Kerim te huren, waarbij we ook een koopoptie hebben bedongen. We bedanken Basaksehir voor het meewerken bij deze constructie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws