Kluivert krijgt er mogelijk concurrent bij: 'AS Roma informeert bij Chelsea'

Kluivert krijgt er mogelijk concurrent bij: 'AS Roma informeert bij Chelsea'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 07:38di 28-01-2020 om 07:38

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 08:22di 28-01-2020 om 08:22

Pedro heeft een aflopend contract bij Chelsea en kan in de zomer dus transfervrij vertrekken uit Londen. AS Roma zou de Spanjaard desondanks deze winter al willen aantrekken.

De Italianen zouden Pedro per direct over willen nemen en volgens Sky Sport Italia heeft Roma al geïnformeerd bij Chelsea. Omdat Pedro na dit seizoen transfervrij is, hoopt Roma hem voor een relatief laag bedrag over te kunnen nemen.

Dit seizoen kwam Pedro slechts tot één doelpunt in twaalf wedstrijden voor Chelsea, dat hem in 2015 overnam van FC Barcelona. Ook die club is inmiddels in gesprek met AS Roma om de mogelijke transfer van jeugdproduct Carles Pérez te bespreken.

Roma is op zoek naar aanvallende versterkingen gezien de blessuregevallen binnen de selectie. Justin Kluivert is indmiddels weer hersteld van een hamstringblessure, maar krijgt mogelijk dus extra concurrentie gezien de interesse van zijn werkgever in Pedro en Pérez. De teller voor de Nederlander staat dit seizoen op 21 optredens en vijf doelpunten namens Roma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws