'Excelsior heeft beoogd opvolger Moniz gevonden, oude bekende op pole position'

'Excelsior heeft beoogd opvolger Moniz gevonden, oude bekende op pole position'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 12:22di 28-01-2020 om 12:22

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 12:24di 28-01-2020 om 12:24

Marinus Dijkhuizen lijkt hard op weg om de nieuwe trainer van Excelsior te worden. De club uit Rotterdam ontsloeg dinsdagochtend coach Ricardo Moniz en heeft de beoogd opvolger al gevonden. Het zou de tweede periode voor Dijkhuizen bij Excelsior betekenen.

Dat meldt Voetbal International. Dijkhuizen is op het moment actief als video-analist bij FC Utrecht en was eerder hoofdtrainer van SC Cambuur, NAC Breda, Brentford en ook Excelsior.

Dijkhuizen kwam in januari 2014 al aan het roer bij Excelsior en wist de club meteen weer naar de Eredivisie te loodsen via de play-offs. In 2015 verhuisde hij naar Brentford, maar zijn periode in Engeland werd geen succes. Dijkhuizen moest al snel weer vertrekken bij de club uit het Championship.

Dijkhuizen wacht in Rotterdam de zware taak om Excelsior dit seizoen weer naar het hoogste niveau te leiden. Het zal dan waarschijnlijk wederom via de play-offs moeten gaan, aangezien de club op het moment op een teleurstellende achtste plek staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws