'Rakitic mag deze week nog vertrekken: Barcelona hoopt op acceptabel bod'

'Rakitic mag deze week nog vertrekken: Barcelona hoopt op acceptabel bod'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 15:01wo 29-01-2020 om 15:01

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 15:06wo 29-01-2020 om 15:06

Ivan Rakitic wordt al lange tijd in verband gebracht met een vertrek bij FC Barcelona. Nu zouden de Catalanen ook daadwerkelijk bereid zijn om de Kroaat deze transferperiode nog te laten gaan.

Sinds de komst van Frenkie de Jong kan Rakitic rekenen op beduidend minder speelminuten in Camp Nou, waardoor hij afgelopen zomer naar verluidt al wilde vertrekken uit Barcelona. De middenvelder zou toen dicht bij een overstap naar Juventus of Internazionale zijn geweest.

De situatie van de Kroaat is inmiddels niet veranderd en volgens Cadena SER zou FC Barcelona nu ook open staan voor een transfer. Daarvoor hebben de club en speler nog maar drie dagen tijd, maar toch zou Barcelona nog hoop hebben om Rakitic deze transferperiode te slijten.

Daarvoor moet er alleen wel snel een aanbieding op tafel komen die zowel Rakitic de club kan bekoren. Hoewel FC Barcelona de middenvelder op de transferlijst zou hebben gezet, wil het wel een acceptabel bedrag ontvangen bij een eventueel vertrek van Rakitic.

Rakitic kan dit seizoen niet overtuigen in Camp Nou en kwam in La Liga tot vijftien wedstrijden. In die vijftien optedens stond hij slechts twee keer negentig minuten binnen de lijnen. Ook in de groepsfase van de Champions League werd Rakitic voornamelijk als invaller gebruikt. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws