Volgende PSV-vertrek aanstaande: Pereiro komt aan voor medische keuring

Volgende PSV-vertrek aanstaande: Pereiro komt aan voor medische keuring

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 15:46wo 29-01-2020 om 15:46

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 16:03wo 29-01-2020 om 16:03

Gastón Pereiro is gevlogen bij PSV. Woensdagmiddag kwam de 24-jarige Uruguayaan aan in Italië om de laatste puntjes op de i te zetten met Cagliari.

Pereiro landde rond 15.00 uur in Sardinië en pakte de auto naar Cagliari, waar hij zijn krabbel gaat zetten onder een meerjarig contract. Hij verlaat PSV voor een slordige 2,5 miljoen euro, mits er geen onverwachte problemen aan het licht komen.

Paco Casal, de veelbesproken zaakwaarnemer van Pereiro, lijkt geen roet in het eten meer te gooien, omdat hij volgens het Eindhovens Dagblad 'zeer warme banden' onderhoudt met Cagliari. Vermoedelijk ondergaat Pereiro later op de woensdag een medische keuring. Cagliari presteert dit seizoen verrassend in de Serie A en staat zesde.

PSV zwaaide woensdag ook Steven Bergwijn uit. De 22-jarige aanvaller maakt voor ruim dertig miljoen euro de overstap naar Tottenham Hotspur. Met de opbrengsten van de twee transfers hoopt PSV zich in de laatste dagen van de transferperiode zich nog te versterken. Patrick van Aanholt (Crystal Palace) geldt als topprioriteit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws