Update: Pereiro op weg naar uitgang, middenvelder neemt afscheid bij PSV'

Update: Pereiro op weg naar uitgang, middenvelder neemt afscheid bij PSV'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 13:03di 28-01-2020 om 13:03

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 13:10di 28-01-2020 om 13:10

De transfer van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur is zo goed als afgerond. De aanvaller traint dinsdag niet mee met de Eindhovenaren, aangezien hij zijn transfer naar Engeland af kan ronden. Ook Gastón Pereiro lijkt op een transfer af te stevenen.

PSV bevestigt dinsdagochtend het ontbreken van Bergwijn. Onder meer Sky Sports meldt dat de transfer zo goed als rond is. Daarmee komt er een einde aan de soap die zondagochtend startte met het telefoontje van Bergwijn naar trainer Ernest Faber met zijn afmelding voor de wedstrijd tegen FC Twente vanwege de transferperikelen. Naar verwachting ontvangt PSV rond de 32 miljoen euro. 

Pereiro
Ook Gastón Pereiro ontbreekt op de training, meldt PSV. De Uruguayaan staat op het punt een transfer naar Cagliari af te ronden. Met het vertrek van Bergwijn en Pereiro maakt PSV schoon schip voor het restant van het seizoen. De Eindhovenaren willen zich nog versterken met Patrick van Aanholt, die de problemen op de linksbackpositie moet oplossen. 

Update: Het vertrek van Pereiro naar Cagliari lijkt zo goed als zeker. De Uruguayaanse middenvelder nam dinsdag al afscheid van zijn ploeggenoten bij PSV. Het lijkt een kwestie van tijd voordat PSV het vertrek van Pereiro definitief bevestigt. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Pereiro zelf al aangegeven te vertrekken.

PSV lijkt alsnog 2,5 miljoen euro te ontvangen voor Pereiro. Een financiële meevaller, aangezien er al verwacht werd dat de Uruguayaan aan het einde van het seizoen transfervrij zou vertrekken uit Eindhoven.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws