Nieuws uit Enschede: 'FC Twente gaat nieuwe contracten uitdelen aan middenvelders'

Nieuws uit Enschede: 'FC Twente gaat nieuwe contracten uitdelen aan middenvelders'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 15:37wo 29-01-2020 om 15:37

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 15:55wo 29-01-2020 om 15:55

FC Twente gaat op korte termijn nieuwe contracten uitdelen aan Godfried Roemeratoe (foto) en Jesse Bosch. Volgens TC/Tubantia staan de twee middenvelders op het punt een verbeterde verbintenis te tekenen.

Beide middenvelders uit de eigen jeugdopleiding gaan volgens de krant snel hun handtekening zetten onder een contract voor tweeënhalf jaar en worden daarmee beloond voor de ontwikkeling die ze dit seizoen hebben doorgemaakt.

Roemeratoe (20) speelt al jaren bij FC Twente en de geboren Zeelander kwam in de eerste seizoenshelft tot vijftien wedstrijden in de Eredivisie voor het eerste elftal. Dat gaat Twente nu belonen door zijn contract open te breken.

Terwijl Roemeratoe al verschillende wedstijden achter zijn naam heeft staan, mocht Bosch in de eerste twee duels na de winterstop aan de aftrap mocht verschijnen. In het duel met FC Groningen (0-0) maakte de negentienjarige Bosch zijn debuut, waarna hij ook tegen PSV (1-1) negentig minuten op het veld stond. Volgens TC/Tubantia is het nieuwe contract van de onlangs gedebuteerde Bosch op een paar details na rond.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws