'Crystal Palace weigert ook derde bod PSV, Van Aanholt niet te koop'

'Crystal Palace weigert ook derde bod PSV, Van Aanholt niet te koop'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 19:15wo 29-01-2020 om 19:15

Crystal Palace heeft ook een derde bod van PSV op Patrick van Aanholt afgewezen. De Engelse club lijkt de verdediger niet te willen verkopen, waardoor PSV naar alle waarschijnlijkheid doorschakelt naar Ricardo Rodríguez.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond. Crystal Palace vroeg naar verluidt meer dan tien miljoen euro voor Van Aanholt, maar ziet er toch vanaf om de verdediger te verkopen. 

Van Aanholt was geïnteresseerd in een overstap naar de Eindhovense club, aangezien hij met zijn gezin graag weer naar Nederland wil komen. Dat lijkt echter niet door te gaan, nu Crystal Palace roet in het eten gooit. "PSV heeft inderdaad een bod gedaan", liet Van Aanholt eerder al weten. "Mochten de clubs eruit komen, dan ga ik er zeker over nadenken", zei de verdediger in gesprek met Veronica Inside.

Verschillende Italiaanse media meldden eerder op woensdag al dat PSV weer in pole position zit in de race om AC Milan-linksback Ricardo Rodríguez. Volgens Football Italia zou de Eindhovense club al akkoord zijn met Milan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws