Perez 'heeft te doen' met PSV: 'Dit gun ik John de Jong niet'

Perez 'heeft te doen' met PSV: 'Dit gun ik John de Jong niet'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 20:49wo 29-01-2020 om 20:49

Kenneth Perez verwacht zondagmiddag niet veel van PSV, dat het in Amsterdam op zal nemen tegen Ajax. De Deen hoopt echter dat de Eindhovenaren weer van zich af kunnen bijten na een reeks grote teleurstellingen.

Perez speelde in het najaar van 2007 voor PSV en heeft 'te doen' met de Eindhvovenaren, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "In het verleden heb ik nog samengespeeld met John de Jong), dat gun ik hem niet", steunt hij de technisch directeur van de Eindhovenaren. "Dan hoop ik stiekem dat PSV een goede wedstrijd speelt."

Of dat op de laatste zondagmiddag al zal gebeuren, waagt Perez echter te betwijfelen: dat Ajax drie van de vijf laatste wedstrijden verloor, zegt de Deen niet veel. "Het gaat de laatste weken moeizaam in Amsterdam, maar bij PSV is het veel erger. Het verschil tussen de teams is te groot", aldus de FOX Sports-analist, die de wedstrijd ook niet als 'topper' kwalificeert. "Op papier natuurlijk wel, maar de koploper tegen de nummer vijf is geen topwedstrijd."

Ajax en PSV – allebei voormalig werkgever van Perez – trappen zondagmiddag om 16.45 uur af. Het verschil tussen beide clubs is elf punten.

Poll

Hoe eindigt Ajax - PSV?

(7129 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws