Negende club voor avonturier Armenteros (29): Italiaanse huurtransfer afgerond

Negende club voor avonturier Armenteros (29): Italiaanse huurtransfer afgerond

Gepubliceerd: donderdag 30 januari 2020 om 13:43do 30-01-2020 om 13:43

Laatste update: donderdag 30 januari 2020 om 13:50do 30-01-2020 om 13:50

Samuel Armenteros heeft een nieuwe club gevonden. De Zweedse spits, in Nederland actief voor Heerenveen, Heracles Almelo, Willem II en Feyenoord, verlaat Benevento en gaat op huurbasis naar competitiegenoot Crotone.

De 29-jarige Armenteros tekent daarmee voor de negende club in zijn loopbaan. De Zweed debuteerde in het profvoetbal bij Heerenveen en speelde ook nog bij Anderlecht, Qarabag, Portland Timbers en dus Benevento. Crotone, competitiegenoot van Benevento in de Italiaanse Serie B, heeft Armenteros op huurbasis overgenomen van de koploper op het tweede niveau in Italië. Dat valt te lezen op de website van Benevento.

Crotone staat zelf op de derde plaats, met zestien punten achterstand op Benevento. Armenteros kwam in de eerste seizoenshelft tot twaalf wedstrijden voor de koploper, maar speelde maar drie van die wedstrijden als basisspeler. Vooralsnog scoorde hij twee keer in de Serie B, maar bij Crotone kan de Zweed dat aantal proberen op te vijzelen.

In Nederland geniet Armenteros vooral bekendheid door zijn twee periodes bij Heracles Almelo, waar hij uitgroeide tot een beweeglijke en gevaarlijke spits. In het buitenland wil het echter nog niet vlotten met de Braziliaanse Zweed.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws