Bruns maakt razendsnelle overstap: terug van PEC en meteen door naar Venlo

Bruns maakt razendsnelle overstap: terug van PEC en meteen door naar Venlo

30-01-2020 14:53
30

Thomas Bruns maakt het seizoen af bij VVV-Venlo. De middenvelder werd in de eerste seizoenshelft door zijn werkgever Vitesse verhuurd aan PEC Zwolle, maar daar kon hij geen potten breken. Nu mag Bruns het een half jaar in Venlo gaan proberen.

PEC Zwolle maakte al bekend dat de huurperiode van Bruns in Overijssel was beëindigd, waarna Vitesse via de officiële kanalen laat weten dat de creatieve middenvelder tot de komende zomer in het shirt van VVV zal spelen. Bij de Venlonaren komt Bruns een Vitesse-ploeggenoot tegen: ook Oussama Darfalou wordt door de Limburgers gehuurd van de competitiegenoot uit Arnhem.

Bij PEC kwam de 28-jarige Bruns in de eerste seizoenshelft tot acht competitiewedstrijden en één goal. VVV hoopt met de creatieve impulsen van de middenvelder degradatie uit de Eredivisie te kunnen vermijden. De Venlonaren zijn NAC te slim af, dat Bruns ook tijdelijk over wilde nemen. Na zijn huurperiode van een half jaar zal Bruns weer terugkeren naar Vitesse, aangezien zijn contract in Arnhem tot medio 2021 doorloopt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie