Bruns draait er niet omheen, maar zet NAC in wachtkamer: 'Huur, wat mij betreft'

Bruns draait er niet omheen, maar zet NAC in wachtkamer: 'Huur, wat mij betreft'

21-01-2020 14:51
26

Thomas Bruns heeft bevestigd dat hij bij NAC Breda op de radar staat. De 28-jarige middenvelder van PEC Zwolle weet echter nog niet of hij daadwerkelijk naar Breda zal verhuizen.

Bruns wordt gehuurd van Vitesse, maar kwam de afgelopen maanden nauwelijks aan spelen toe in Zwolle en mag alweer op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. De aanvallende middenvelder uit Wierden bevestigt de NAC-berichtgeving van Voetbal International. "NAC is een mooie club. Vorig jaar hadden ze ook interesse, maar toen koos ik voor FC Groningen", laat hij weten aan de Stentor.

Een potentiële transfer zal afhankelijk zijn van een aantal factoren: NAC moet eerst wat spelers kwijt én Bruns moet het zien zitten. De Tukker tilt zijn besluit over het weekend heen, kondigt hij aan. "In de laatste week dat de transfermarkt open is", laat hij weten. "Wat mij betreft zal het dan gaan om een huurovereenkomst."

Komend weekend – wanneer PEC het opneemt tegen Willem II – zal Bruns naar alle waarschijnlijkheid vrij zijn. Tijdens de Eredivisie-hervatting tegen FC Utrecht behoorde hij niet tot de wedstrijdselectie van PEC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie