'Heej isse!': VVV doet vier uur voor de transferdeadline zaken met FC Thun

'Heej isse!': VVV doet vier uur voor de transferdeadline zaken met FC Thun

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 20:08vr 31-01-2020 om 20:08

VVV-Venlo heeft vier uur voor de transferdeadline zijn derde winterse aanwinst gepresenteerd. De Noord-Limburgers huren de Zwitserse verdediger Roy Gelmi tot het einde van het seizoen van FC Thun.

De 24-jarige centrale verdediger zal achterin de concurrentie met Nils Röseler, Steffen Schäfer en Christian Kum aan moeten gaan. Gelmi is er klaar voor, laat hij weten via de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "Ik ben blij dat ik bij VVV-Venlo de kans krijg om te laten zien wat ik kan op het hoogste niveau in Nederland. Aan mij om die kans te grijpen en samen met het team te zorgen dat we ons dit jaar handhaven in de Eredivisie."

De selectie van VVV heeft in januari een kleine metamorfose ondergaan: Oussama Darfalou en Thomas Bruns werden gehuurd van Vitesse, terwijl Damian van Bruggen (Inter Zapresic), Samuel Scheimann (Ironi Kiryat Shmona) en Elia Soriano (Hapoel Ra'anana) juist vertrokken. "Na het vertrek van Damian van Bruggen en Samuel Scheimann zaten we natuurlijk niet echt breed meer in de verdedigers. Met Roy hebben we een prima nieuwe optie in de laatste linie", verklaart technisch manager Stan Valckx.

VVV komt zondagmiddag weer in actie tegen FC Utrecht. Of Gelmi dan al kan debuteren, is nog niet duidelijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws