Waterreus en Van Bommel botsen bij PSV: 'Een zichtbaar verhitte discussie'

Waterreus en Van Bommel botsen bij PSV: 'Een zichtbaar verhitte discussie'

Gepubliceerd: zaterdag 1 februari 2020 om 07:34za 01-02-2020 om 07:34

Laatste update: zaterdag 1 februari 2020 om 07:38za 01-02-2020 om 07:38

Ronald Waterreus en Mark van Bommel lijken nog steeds niet met elkaar door één deur te kunnen. Tijdens een wedstrijd van de zoon van Van Bommel, die in de O16 van PSV speelt, kwam het tot een confrontatie tussen beide mannen.

Waterreus kwam een paar keepershandschoenen van zijn eigen merk afleveren op De Herdgang en dat zorgde voor een verhitte discussie tussen beide kemphanen, rondom de wedstrijd tussen Jong PSV en Excelsior, zo meldt het Algemeen Dagblad. 'De twee Limburgers voeren een verhitte onderlinge discussie, voor menigeen zichtbaar', zo valt er te lezen. 'Verwijten vliegen over en weer.'

Na het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente trok Waterreus al fel van leer tegen Van Bommel in het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport. Zo zou volgens de voormalig keeper Van Bommel achter de onrust binnen PSV zitten. Een week eerder was het juist schoonvader Bert van Marwijk die het opname voor Van Bommel in hetzelfde programma. Zo lag de schuld van de slechte prestaties volgens de oud-bondscoach bij technisch directeur John de Jong. 

Er gaan binnen PSV zelfs vermoedens dat Van Bommel achter het vertrek van aanvaller Steven Bergwijn zit. Zo appt de oud-coach van de Eindhovenaren nog geregeld met Bergwijn. De aanvaller zegde het trainingskamp in Qatar geblesseerd af, tijdens de bekernederlaag tegen NAC Breda was hij onzichtbaar en de zondagochtend voor de wedstrijd tegen Twente belde hij zich af bij trainer Ernest Faber.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws