'Arrogant mannetje' Lang: Dat soort teksten raken me niet

'Arrogant mannetje' Lang: "Dat soort teksten raken me niet"

Gepubliceerd: zondag 2 februari 2020 om 12:55zo 02-02-2020 om 12:55

Noa Lang heeft enkele bewogen maanden achter de rug. De twintigjarige aanvaller hoopt als huurling bij FC Twente te bewijzen dat hij goed genoeg is voor Ajax.

Lang debuteerde uitgerekend met een hattrick in De Grolsch Veste in de basis van de Amsterdammers. Daarna kwam hij in het Champions League-duel met Valencia echter niet uit de verf en kreeg hij voor het oog van de camera's een reprimande van trainer Erik ten Hag in het bekerduel met Telstar.

De buitenspeler hoopt dat achter zich te laten, maar erkent dat het 'even wennen' was dat hij zo in de spotlights stond. "Er was veel kritiek op mij. Ik kan stoer doen en zeggen dat die kritiek mij niets deed, maar dat is niet zo. Dat deed me wel wat", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Lang vertrouwt desondanks op zijn kwaliteiten en is daar uitgesproken over. "Ik lig altijd onder een vergrootglas. Mensen kijken naar mij en denken dat ik een arrogant mannetje ben, omdat ik een bepaalde uitstraling heb. Dat soort teksten raken me niet. Hoe anderen over mij denken doet me niks."

Lang kan de druk naar eigen zeggen aan. "Er wordt veel van mij verwacht, maar daar houd ik van. Ik ben het bij Ajax gewend om onder druk te spelen, maar dat is hier niet anders. Ik zie dit als een mooie uitdaging", besluit hij over FC Twente, waarvoor hij tijdens de 2-0 zege op Sparta trefzeker was.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt de verhuurperiode aan FC Twente van Noa Lang een succes?

Ja
65%
Nee
35%
(3259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws