Minuut stilte voor Rensenbrink verstoord: 'Wij distantiëren ons van dit gedrag'

Minuut stilte voor Rensenbrink verstoord: 'Wij distantiëren ons van dit gedrag'

Gepubliceerd: maandag 3 februari 2020 om 14:40ma 03-02-2020 om 14:40

Royal Excel Moeskroen heeft excuses aangeboden voor het gedrag van enkele supporters tijdens de uitwedstrijd bij Anderlecht. De club uit de Belgische hoofdstad hield een minuut stilte ter nagedachtenis aan de overleden Rob Rensenbrink, maar die minuut werd verstoord.

Fans van Moeskroen roerden zich tijdens het moment van stilte in het stadion van Anderlecht en dat wil de club graag rechtzetten. 'Royal Excel Moeskroen wil zich excuseren voor het wangedrag van enkele supporters tijdens de minuut stilte voor Rob Rensenbrink, net voor de aftrap tegen Anderlecht', valt te lezen in een statement op de website van de Belgische eersteklasser.

'Dit weerspiegelt op geen enkele manier de waarden van onze club en wij distantiëren ons van dit gedrag', luidt het verder. 'We betuigen nogmaals onze oprechte deelneming aan de familie en geliefden van de heer Rensenbrink.'

Anderlecht won met 1-0 van Moeskroen. Antoine Colassin was twintig minuten voor tijd de matchwinner voor Paars-Wit, waar Derrick Luckassen en Michel Vlap allebei een basisplaats hadden. De Nederlanders maakten de negentig minuten vol.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws