'PSV hoopt in komende weken trainer te strikken: Van Gaal uitgesloten'

'PSV hoopt in komende weken trainer te strikken: Van Gaal uitgesloten'

Gepubliceerd: dinsdag 4 februari 2020 om 11:40di 04-02-2020 om 11:40

PSV heeft een welkome opsteker uit de ziekenboeg gekregen. Interim-trainer Ernest Faber kan zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Willem II weer een beroep doen op aanvoerder Ibrahim Afellay en Érick Gutiérrez, meldt het Eindhovens Dagblad.

De middenvelders moesten de topper tegen Ajax van afgelopen zondag aan zich voorbij laten gaan, maar trainen dinsdag weer volledig mee. Dat is een meevaller voor Faber, die zich nieuw puntenverlies niet kan veroorloven. PSV staat momenteel vijfde in de Eredivisie met 36 punten, vier minder dan de verrassend sterk presterende tegenstander van zaterdag Willem II.

Volgens het ED hoopt PSV al in de komende weken een nieuwe trainer te strikken die vanaf de zomer de ploeg weer aan de praat moet krijgen. Hoewel bij de achterban de roep om Louis van Gaal toeneemt, is dat vrijwel uitgesloten.

De regionale krant herhaalt dat algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager John de Jong ook na de zeperd bij Ajax de steun behouden van de toezichthouders. Wel zal het aankoopbeleid en wedstrijdverloop worden geëvalueerd. Daarbij worden vermoedelijk harde noten gekraakt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws