'Nog meer problemen bij Barça: Messi speelt al weken met blessure'

'Nog meer problemen bij Barça: Messi speelt al weken met blessure'

04-02-2020 15:30 Laatste update: 15:39
20

Lionel Messi speelt al weken met een blessure bij FC Barcelona. Dat meldt ESPN dinsdag. De aanvaller blijft opgesteld worden door de personele problemen in de aanvalslinie van de Catalanen, die door de blessure van Ousmane Dembélé alleen maar erger zijn geworden.

Messi heeft problemen aan zijn dijbeen en loopt al weken met pijn rond. Volgens ESPN zijn er geen zorgen op de lange termijn over de fysieke gesteldheid van Messi, maar wordt de situatie van de Argentijnse superster wel scherp in de gaten gehouden. Veel effect op het spel van Messi lijken de problemen niet te hebben: afgelopen zondag gaf hij twe assists tegen Levante.

Volgens ESPN zijn de klachten bij Messi ontstaan na de komst van de nieuwe trainer Quique Setién, die er andere trainingsmethoden op na houdt. Een bron zegt tegen de zender dat sommige spelers vermoeider zijn door de oefensessies van Setíen.

Barcelona zit dun in de aanvallers door de blessures van Luis Suarez en Ousmane Dembélé. Laatstgenoemde heeft zijn hamstring afgescheurd, zo bleek dinsdag. Met Messi, Antoine Griezmann en Ansu Fati heeft Barcelona nog maar drie inzetbare aanvallers, waarvan Messi dus niet volledig fit is.