Heracles komt met contractnieuws: Wormuth verlengt verblijf in Erve Asito

Heracles komt met contractnieuws: Wormuth verlengt verblijf in Erve Asito

Gepubliceerd: woensdag 5 februari 2020 om 15:39wo 05-02-2020 om 15:39

Frank Wormuth blijft voorlopig behouden voor Heracles Almelo. De 59-jarige Duitser zou eigenlijk uit zijn contract lopen, maar de club heeft besloten om de optie in zijn verbintenis te lichten.

Wormuth ligt nu tot medio 2021 vast in Erve Asito, waar hij in 2018 neerstreek. Technisch manager Tim Gilissen is blij dat de samenwerking een vervolg krijgt. "In anderhalf jaar heeft Frank bewezen dat zijn manier van werken aan is geslagen. We zien het terug in de prestaties van het team en de ontwikkeling van individuele spelers. Die lijn willen we graag doortrekken", laat hij weten via de Heracles-site.

De oud-trainer van onder meer Union Berlin en VfR Aalen is op zijn beurt ook blij met zijn werkgever. "Ik heb het hier in Almelo goed naar mijn zin, de club past goed bij mij. Ik geniet van het werk dat ik doe en van de omgeving waarin dat plaatsvindt. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking."

Tijdens zijn debuutseizoen in de Eredivisie leidde Wormuth Heracles naar een zevende plek in de Eredivisie, waarna men in de play-offs om Europees voetbal op FC Utrecht stuitte. De Almeloërs bezetten momenteel een tiende plek op de ranglijst.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws