Go Ahead Eagles slaat toe en haalt Den Bosch-middenvelder naar Adelaarshorst

Go Ahead Eagles slaat toe en haalt Den Bosch-middenvelder naar Adelaarshorst

05-02-2020 17:11
44

Go Ahead Eagles heeft de eerste aanwinst voor het seizoen 2020/2021 binnen. Luuk Brouwers komt na dit seizoen transfervrij over van FC Den Bosch en tekent een contract voor drie seizoenen in de Adelaarshorst.

De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract en is naar eigen zeggen toe aan een nieuw avontuur. "Ik heb al een paar keer in De Adelaarshorst mogen spelen en de sfeer is altijd echt prachtig, net als de grasmat overigens. Daarnaast is Go Ahead Eagles net als FC Den Bosch een echte volksclub. Dat past bij mij", geeft Brouwers aan op de clubwebsite van Go Ahead.

Sinds zijn negende speelt Brouwers (21) al bij Den Bosch. Hij kijkt uit naar volgend seizoen, maar focust zich eerst volledig op het huidige seizoen met Den Bosch. "Als ik hier straks de parkeerplaats afrijd, gaat de focus natuurlijk weer op FC Den Bosch. Ik speel nu al dertien jaar voor de club, voel me er ontzettend thuis. Zoals de supporters van me gewend zijn blijf ik uiteraard ook de komende maanden alles voor FC Den Bosch geven."

Technisch directeur Paul Bosvelt van Go Ahead is blij met de komst van de middenvelder, die ondanks zijn leeftijd al veel duels in de benen heeft. "We zijn er blij mee dat we Luuk al in dit stadium hebben kunnen vastleggen. Luuk is jong, maar oogt in zijn spel al heel volwassen. Luuk is vast in de passing en brengt gif op de juiste momenten. Daarnaast heeft hij de leeftijd om zich nog verder te ontwikkelen."