Groningen haalt zelfverzekerde spits binnen: 'In elke wedstrijd wil ik scoren'

Groningen haalt zelfverzekerde spits binnen: 'In elke wedstrijd wil ik scoren'

05-02-2020 21:14
30

Daishawn Redan zet hoog in als hem wordt gevraagd naar zijn doelstelling tijdens de tweede seizoenshelft. FC Groningen heeft de jonge spits (19) gehuurd van Hertha BSC en Redan is vastbesloten om indruk te maken in de Eredivisie.

De talentvolle aanvaller, die ook een tijdje in de jeugd bij Chelsea speelde, is naar Groningen gekomen om zijn kunnen te laten zien in de Eredivisie. "Ik wil tussen de zeven en tien goals maken, in dertien wedstrijden inderdaad", zegt een bijzonder vastberaden Redan voor de camera van FOX Sports. "In elke wedstrijd die ik speel wil ik scoren. Ik ben niet bescheiden, daar doen we niet aan."

Redan werd op de laatste dag van de transfermarkt gehuurd door FC Groningen en kon daardoor nog niet meespelen met zijn nieuwe ploeg tijdens de uitwedstrijd bij PEC Zwolle (1-0 voor PEC). Romano Postema stond in de punt van de aanval geposteerd. "We zullen gaan zien wie van ons twee gaat spelen", laat Redan optekenen. "Maar zeven tot tien goals maken is wat ik wil. Daar ga ik hard voor werken."