Negatieve hoofdrol voor Willem II-sensatie tegen PSV: 'Het was een misverstand'

Negatieve hoofdrol voor Willem II-sensatie tegen PSV: 'Het was een misverstand'

Gepubliceerd: zondag 9 februari 2020 om 06:44zo 09-02-2020 om 06:44

Laatste update: zondag 9 februari 2020 om 06:44zo 09-02-2020 om 06:44

Mike Trésor Ndayishimiye eiste dit seizoen meermaals de hoofdrol op bij Willem II. Dat lukte hem aan het einde van de wedstrijd tegen PSV ook, maar ditmaal wel negatief. De Willem II-middenvelder schoot de bal in het eigen doel.

Ndayishimiye passte de bal terug richting het eigen doel, maar had niet door dat keeper Timon Wellenreuther nog niet terug was tussen de palen. De Duitse sluitpost had net ingegooid en zag niet veel later hoe Ndayishimiye de bal in het lege doel schoof. "Dat was een misverstand", wil de middenvelder er na de wedstrijd niet te lang stil bij staan. In gesprek met FOX Sports geeft hij aan dat dit 'nu eenmaal gebeurt'. "Hij was eruit om die ingooi te spelen, normaal verwacht je hem daar altijd."

Tegen PSV speelde Ndayishimiye op de nummer tien-positie. De middenvelder denkt dat dat ook zijn beste positie is. "Dat denk ik wel. Ik denk  dat ik daar het meeste opbreng en me daar ook het meest op mijn gemak voel." Vanaf aankomende zomer is Ndayishimiye officieel Willem II-speler. De Tilburgers lichtten de optie in het huurcontract van Ndayishimiye. "Ik ben tevreden dat het duidelijk is en dat ik vanaf de zomer officieel van Willem II ben, dat is alleen maar mooi."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws