'Favoriet' Willem II stelt teleur: 'PSV heeft thuis alleen van AZ verloren...'

'Favoriet' Willem II stelt teleur: 'PSV heeft thuis alleen van AZ verloren...'

09-02-2020 10:52
60

Willem II kon zaterdag geen moment een vuist maken in de uitwedstrijd tegen PSV. Jordens Peters baalt, maar ziet ook dat de roem de Tilburgers vooruit is gesneld. Hij uit zijn verbazing over de favorietenrol in het Philips Stadion.

"Grappig hoe die verwachtingen gestegen zijn", zegt de 32-jarige aanvoerder tegen FOX Sports. "Daar hebben we zelf voor gezorgd, hoor. En PSV zit ook wel in een mindere fase, maar thuis winnen ze gewoon veel. Ze hadden er zeven gewonnen, drie gelijkgespeeld en één verloren. Dat was tegen AZ, omdat ze toen vroeg rood kregen. Dus wij wisten echt wel dat we hier geen makkelijke wedstrijd zouden gaan krijgen."

Wedden

Meer odds

Toch vindt Peters dat Willem II te weinig liet zien. "Ik had in de eerste helft iets meer van onszelf verwacht." Daar kon trainer Adrie Koster niet omheen. Hij is kritisch op het spel van zijn ploeg. "Tegen topclubs moet je er anders in gaan, we hadden véél te veel respect voor PSV. In de tweede helft hebben we het wat beter opgepakt, maar het was te weinig, en dan verlies je met 3-0."