'Juventus maakt gebruik van beproefd recept: na Can blijkt ook Ramsey melkkoe'

'Juventus maakt gebruik van beproefd recept: na Can blijkt ook Ramsey melkkoe'

09-02-2020 14:51
49

Aaron Ramsey mag komende zomer alweer vertrekken bij Juventus, meldt Tuttosport. De 29-jarige middenvelder verruilde Arsenal afgelopen zomer transfervrij voor La Vecchia Signora, maar hij heeft nog geen indruk kunnen maken in Turijn.

Ramsey kwam dit seizoen pas in twaalf Serie A-duels in actie, waarvan zes keer als basisspeler. Daarin was hij goed voor één goal. De 29-jarige Welshman wordt net als in zijn periode bij Arsenal geplaagd door spierblessures. Juventus lijkt er dan ook voor te kiezen om komende zomer afscheid te nemen van Ramsey.

Volgens Tuttosport blijkt de middenvelder daarmee niets meer dan een melkkoe voor de Italiaanse kampioen, aangezien hij gratis overkwam uit Londen. Wel ontvingen zijn zaakwaarnemers zo'n 3,6 miljoen euro aan commissies. Het is een beproefd recept van Juventus om spelers spotgoedkoop op te pikken en ze vervolgens met winst door te verkopen.

Juve besloot in januari ook al te cashen voor Emre Can, die naar Borussia Dortmund vertrok. De Bundesliga-topclub heeft een verplichte optie tot koop van naar verluidt meer dan twintig miljoen euro. Can kwam in 2018 transfervrij over van Liverpool.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie