Dumfries ontkent: Volgens mij is Raiola een grote zaakwaarnemer, toch?

Dumfries ontkent: "Volgens mij is Raiola een grote zaakwaarnemer, toch?"

10-02-2020 07:21
17

Denzel Dumfries maakte onlangs de overstap naar zaakwaarnemer Mino Raiola. Het is een 'persoonlijke afweging', benadrukt de aanvoerder van PSV.

De switch naar het kantoor van Raiola heeft volgens Dumfries niets met Mark van Bommel te maken. De twee hebben een goede band en zitten nu in dezelfde 'stal'. "Het staat helemaal los van wat er geschreven wordt", reageert Dumfries in De Telegraaf.

"Het is een persoonlijke afweging. Volgens mij is Raiola een grote zaakwaarnemer, toch? Ik denk niet dat er bij ons jongens zijn die mensen hiermee een hak willen zetten. Dit is voor eenieder een persoonlijke keuze en bij ons geen issue."

Naast Dumfries koos onlangs ook Mohamed Ihattaren voor Raiola. Daarnaast zit Donyell Malen al een tijdje bij de invloedrijke zaakwaarnemer. De suggestie dat PSV daarmee in een lastig parket komt na het geruchtmakende ontslag van Van Bommel, wijst Dumfries van de hand.

De aanvoerder van PSV zet een streep onder de roerige periode in Eindhoven. "Ik wil zeker niet in de slachtofferrol gaan zitten om het feit dat we als spelersgroep last hadden van de commotie rondom PSV. Maar zoveel onenigheid is niet lekker."