'Liverpool wil Van Dijk snel belonen met ongelooflijk XXL-contract'

'Liverpool wil Van Dijk snel belonen met ongelooflijk XXL-contract'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 10:29wo 12-02-2020 om 10:29

Liverpool is er veel aan gelegen om Virgil van Dijk op Anfield te houden. Volgens Football Insider kan de Oranje-aanvoerder, wereldwijd gezien als de beste verdediger van dit moment, een XXL-contract ondertekenen.

Van Dijk kwam in 2018 over van Southampton en signeerde een vijfjarig contract, tot de zomer van 2023. Inmiddels wordt er gesproken over een nieuwe overeenkomst. Liverpool wil de Nederlander belonen voor zijn immense impact op de ploeg. Op Anfield ligt een nieuw, vijfjarig contract klaar.

Op dit moment verdient Van Dijk nog 149.000 euro per week. Dat bedrag stijgt naar 178.000 als hij zijn jawoord geeft. Van Dijk ligt in dat geval tot zijn 33ste vast op Anfield en gaat in de tussenliggende periode bijna 60 miljoen euro opstrijken.

Van Dijk heeft zich de laatste twee jaar ontwikkeld tot de beste verdediger ter wereld. Afgelopen seizoen won hij de Champions League met Liverpool, dit jaar gaan The Reds onbedreigd aan kop in de Premier League. Van Dijk werd in 2019 uitgeroepen tot beste speler van de Premier League en eindigde nipt achter Lionel Messi in de Ballon d'Or-verkiezing.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws