'Hartstikke blij met het vertrouwen dat PSV me geeft, ik ga het terugbetalen'

'Hartstikke blij met het vertrouwen dat PSV me geeft, ik ga het terugbetalen'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 12:30wo 12-02-2020 om 12:30

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 12:31wo 12-02-2020 om 12:31

Sam Lammers is blij met het vertrouwen dat hij van de technische staf en de leiding van PSV heeft gekregen. Ondanks dat hij net terugkeerde van een zware blessure én eerste spits Donyell Malen geblesseerd raakte, kreeg hij het volste vertrouwen. 

Sinds de winterstop is Lammers dan ook de eerste spits van PSV, omdat de club besloot geen (tijdelijke) vervanger voor Malen te halen. "Dat is hartstikke mooi, het geeft vertrouwen", zegt Lammers tegen PSV TV. "Het zegt wel wat over hoe ze tegen me aankijken en dat ze vertrouwen in me hebben. Daar ben ik hartstikke blij mee en dat vertrouwen ga ik terugbetalen."

Lange tijd was Lammers uit de roulatie door een knieblessure. Nu hij terug is lijkt hij zich ogenschijnlijk makkelijk aan te passen. "Ik heb daar eigenlijk geen problemen mee. Natuurlijk was het in het begin even wennen, tijdens het trainingskamp (in Qatar, red.) trainde ik voor het eerst weer mee. Dan is het zó lang geleden dat je toch een aantal dagen nodig hebt om weer te wennen, maar ik ben nu weer helemaal terug en fris in m'n hoofd", aldus de jonge spits. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws