'Manchester United houdt deadline-versterking Ighalo weg van trainingscomplex'

'Manchester United houdt deadline-versterking Ighalo weg van trainingscomplex'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 10:58do 13-02-2020 om 10:58

Manchester United versterkte zich in de laatste uren van de winterse transferperiode met Odion Ighalo, maar de Nigeriaanse spits traint voorlopig in isolatie. Het heeft alles te maken met de uitbraak van het coronavirus.

Ighalo speelde het afgelopen seizoen bij Shanghai Shenhua. Anderhalve week geleden huurde Manchester United hem op de valreep van de Chinese club, maar Ighalo wacht nog op zijn eerste training. United wil vanwege het coronavirus geen risico nemen met de Nigeriaanse spits, die buiten de club zijn conditie op peil houdt.

De selectie van Manchester United is deze week op trainingskamp in Spanje, maar Ighalo is daar dus niet bij. Verwacht wordt dat hij komende maandag alsnog aansluit als United op bezoek gaat bij Chelsea, aldus de BBC.

In de tussentijd werkt de dertigjarige Ighalo een individueel programma af in de National Taekwondo Centre in het centrum van Manchester. Hij krijgt daarbij hulp van de medische staf van United. Het coronavirus dat China en de rest van de wereld in zijn greep houdt, heeft inmiddels aan - naar schatting - 1.350 mensen het leven gekost.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws