Premier League-verdediger heet Ziyech alvast welkom: 'Verrast dat hij nu pas gaat'

Premier League-verdediger heet Ziyech alvast welkom: 'Verrast dat hij nu pas gaat'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 12:28do 13-02-2020 om 12:28

Romain Saïss staat Hakim Ziyech met open armen op te wachten in Engeland. De 26-jarige spelmaker van Ajax is dicht bij een transfer naar Chelsea, tot blijdschap van de verdediger van Wolverhampton Wanderers.

Saïss en Ziyech kennen elkaar van de nationale ploeg van Marokko. "Ik praat soms met hem over zijn toekomst, want hij verdient het om bij een goede club in een topcompetitie te spelen", zegt de 29-jarige verdediger van Wolves tegen Sport360.

"Ajax is een goede club, maar ik denk dat hij op een nog hoger niveau kan spelen voor een nog grotere club. Fans houden van spelers als Hakim: vaardig en leuk om naar te kijken. Ik ben verrast dat hij nu pas gaat en niemand eerder heeft toegeslagen."

Saïss twijfelt niet aan de kwaliteiten van Ziyech, die Chelsea naar verluidt 45 miljoen euro kost. "Natuurlijk kan hij hogerop. Het verraste mij niet dat hij het goed deed in de Champions League, want hij is een goede speler. Het was hetzelfde met Riyad Mahrez bij Leicester City. Hij had tijd nodig voordat hij de stap naar Manchester City kon maken en ik denk dat hetzelfde scenario van toepassing is op Hakim."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ziyech slagen in Engeland?

Ja
85%
Nee
15%
(15285 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws