Chelsea bevestigt deal met Ajax: nog geen persoonlijk akkoord met Ziyech

Chelsea bevestigt deal met Ajax: nog geen persoonlijk akkoord met Ziyech

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 13:32do 13-02-2020 om 13:32

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 14:19do 13-02-2020 om 14:19

Ruim twintig minuten na de officiële bekendmaking van Ajax heeft ook Chelsea nieuws: Hakim Ziyech komt in de zomer naar Stamford Bridge. Helemaal rond is het desondanks nog niet.

Chelsea maakt op de officiële website duidelijk dat er nog een persoonlijk akkoord bereikt moet worden met Ziyech. Dat lijkt echter een formaliteit. De 26-jarige spelmaker ziet na vier seizoenen in Amsterdamse dienst een overstap naar Londen zitten. Ziyech maakt het seizoen in elk geval nog af bij Ajax.

Ajax bevestigde donderdagmiddag dat Ziyech voor 40 miljoen euro de overstap maakt naar Chelsea. Dat bedrag kan door variabelen oplopen tot 44 miljoen. 'Nog 138 dagen magie. Laten we van elk moment genieten', communiceerde Ajax daarbij via de officiële kanalen.

Chelsea is de huidige nummer vier van de Premier League, een plek die aan het einde van de rit recht geeft op een Champions League-ticket. Acteren op het hoogste Europese podium is een belangrijke voorwaarde voor Ziyech. Chelsea-manager Frank Lampard wilde hem eigenlijk deze winter al verwelkomen op Stamford Bridge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws