Moeilijke avond voor Feyenoord-spelers: 'Persoon die arm over mijn schouder legde'

Moeilijke avond voor Feyenoord-spelers: 'Persoon die arm over mijn schouder legde'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 09:05vr 14-02-2020 om 09:05

De bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen was een zware voor Leroy Fer, die zichtbaar aangedaan was door het overlijden van clubman Carlo de Leeuw. De 0-1 overwinning draagt de middenvelder dan ook op aan de materiaalman.

"Het was een hele emotionele dag", begint Fer zijn verhaal voor de camera van VTBL na de wedstrijd tegen Heerenveen. "Ik denk dat het mooi is dat ik een goal kon maken om deze herinneringen aan Carlo te houden."

Het was een moeilijke wedstrijd voor de Feyenoord-spelers, die een duidelijk doel voor ogen hadden in het Abe Lenstra Stadion. "We hebben het er vooraf over gehad, dat we sowieso moesten winnen voor Carlo. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we hebben goed verdedigd."

Toen Fer als jonge speler bij de eerste selectie van Feyenoord kwam, was De Leeuw de man die hem meteen op zijn gemak stelde. "Hij was de persoon die een arm over mijn schouder legde. Momenten met hem die naar boven schieten, het zijn allemaal mooie momenten. Iedereen die Carlo kent heeft alleen maar positieve woorden over hem te vertellen. Hij had een Feyenoord-hart, dat kon je vandaag zeker zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws