'Ajax-opponent Getafe wil 'El Bisonte' Suárez, wanneer Barça toeslaat'

'Ajax-opponent Getafe wil 'El Bisonte' Suárez, wanneer Barça toeslaat'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 12:46vr 14-02-2020 om 12:46

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 12:54vr 14-02-2020 om 12:54

Getafe heeft zijn zinnen gezet op Real Zaragoza-spits Luis Suárez, niet te verwarren met zijn beroemde naamgenoot van FC Barcelona. De naam van de 22-jarige Colombiaan dook onlangs op in het geruchtencircuit.

Barça zou hem op het oog hebben om zijn langdurig geblesseerde naamgenoot te vervangen: doordat ook Ousmane Dembélé voorlopig in de lappenmand zit, mag de club volgens een speciale regeling nog een binnenlandse transfer afsluiten. Niet alleen Suárez, ook Getafe-spits Ángel Rodríguez werd in de Spaanse media naar voren geschoven als mogelijke aanwinst. AS suggereert nu dat Getafe de Suárez van Real Zaragoza op het oog heeft, als Rodríguez naar Barça vertrekt.

El Bisonte zou perfect in de profielschets van de Europa League-tegenstander van Ajax passen. Bovendien is hij naar alle waarschijnlijkheid goedkoper dan Rodríguez, die een afkoopsom van tien miljoen euro in zijn contract heeft staan. De Colombiaan wordt momenteel door Real Zaragoza gehuurd van Watford en heeft dit seizoen veertien keer gescoord in de Segunda División.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws