García doet 'wat goed is voor FC Twente' en neemt Brama weer in genade aan

García doet 'wat goed is voor FC Twente' en neemt Brama weer in genade aan

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 13:34vr 14-02-2020 om 13:34

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 13:35vr 14-02-2020 om 13:35

Wout Brama zou zaterdag zijn rentree bij FC Twente kunnen maken. Tijdens het thuisduel met AZ zal de routinier voor het eerst sinds de jaarwisseling tot de wedstrijdselectie behoren, maakte trainer Gonzalo García vrijdag bekend.

De trainer liet Brama sinds de winterstop links liggen. Toen een groep boze fans verhaal ging halen na de midweekse nederlaag tegen FC Emmen, klapten enkele stafleden uit de school over de negatieve invloed die Brama in de kleedkamer zou hebben. Nadat hiervan audiofragmenten uit waren gelekt, riep FC Twente na een crisisberaad op tot eenheid. Nu is Brama dus zelfs weer in genade aangenomen door García.

Volgens de geboren Uruguayaan moet FC Twente momenteel doen 'wat goed is voor de club'. Het opnieuw selecteren van Brama is echter wel zijn beslissing, benadrukte hij tijdens zijn perspraatje. "Als ik nee zeg, is het nee, maar we proberen de rust weer terug te krijgen", wordt García geciteerd door TC/Tubantia.

De kwakkelende Tukkers trappen zaterdag om 18.30 uur af tegen AZ en mogen proberen om hun tweede thuiszege op rij te boeken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe gaat deze wedstrijd eindigen?

(640 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws