Setién looft Frenkie de Jong: 'Ik denk niet dat er voor hem een top is'

Setién looft Frenkie de Jong: 'Ik denk niet dat er voor hem een top is'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 18:36vr 14-02-2020 om 18:36

FC Barcelona-trainer Quique Setién uit zijn lof over Frenkie de Jong, die volgens hem de top nog niet heeft bereikt. De Jong kent een aantal moeizame weken bij Barcelona, maar Setién maakt zich geen zorgen.

"Het is een ontvankelijke speler die bereid is om te leren en beter te worden. Ik denk niet dat er voor hem een top is", zegt Setién op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Getafe, de Europa League-tegenstander van Ajax. "Ik weet niet hoever hij kan komen. Het is een grote speler die het erg goed doet en de anderen goed begrijpt. We hopen dat hij alleen maar beter gaat presteren en beter wordt."

Op dit moment strijdt Barcelona met Real Madrid om de landstitel, maar de club zit ook nog in de Champions League. Setién is op zijn hoede voor de overige kanshebbers. "Er zijn zes, zeven, of misschien wel acht teams die de finale kunnen bereiken, inclusief wij."

"Het is een competitie waar we van houden en die ons enthousiast maakt. We moeten tot het laatste moment meedoen, maar dat proberen de anderen ook."

Barcelona speelt over anderhalve week de eerste wedstrijd in de Champions League tegen SSC Napoli.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws